Magyar start-up a szállodai rendszer fejlesztésben

2018.09.19

Közel három évvel ezelőtt indult a SabeeApp hotel szoftver fejlesztő vállalkozás története Budapestről, amikor a hónap startup cégeként felkerült a neve a turisztikai piac porondjára. Azóta is töretlenül növekszik a hazai székhelyű informatikai vállalkozás és közben el is indult világhódító útjára. Cél a lehető legjobb szálloda menedzser szoftvert nyújtani nemcsak a a nagy hotel láncok számára, de az egészen kicsi szállásoknak is lehetővé tenni, hogy a legmodernebb technológiával fejlesszék üzletüket.

A cég versenyelőnye a nemzetközi porondon két dologban is erőteljesen látszódik. Mivel magyar a vállalat a szoftver fejlesztői és egyéb költségek is alacsonyabbak a nyugat-európai versenytársaknál, így egy sokkal barátibb árat tudnak nyújtani legalább ugyanolyan minőség mellett a SabeeApp dolgozói.

A másik nagy előny a csodás ügyfélszolgálat, ami végi segítőkész és problémamegoldó marad. A folyamatos fejlesztése a szoftver bevezetésének és az ebben nyújtott támogatás végigkíséri a szállodatulajdonost az első hónapokon, ami így garantáltan eredményeket fog hozni, és nem kell a szállodamenedzsernek a szoftveres bugokkal foglalkoznia.

Hazai támogatása a rendszernek remek és kiváló a nemzetközi tapasztalata is, így érdemes kihasználnunk magyar szállásadóként ezt a lehetőséget, amit a SabeeApp szállodai rendszer tud nyújtani nekünk.