Blog

 

Nagyon sokak olvasni a performance marketing szerepéről napjainkban, de arra kevesen tudják a választ, hogy mitől lehet a rekám valóban teljesítményorientált. Ez a gyakorlatban azt a rekámozási felfogásra utal, ami átjárja a teljes fejlesztési és tervezési folyamatot. A performance marketing valójában a webanalitika továbbgondolása.

A Pont32 Fogászat és szájsebészet egy budapesti, nagy múltú fogászati rendelő a 11. kerületben. A rendelőben elérhető a fogászati kezelések teljes skálája kezdve az implantológiával, szájsebészettel, gyerekfogászattal, esztétikai fogászattal, valamint számtalan további szolgáltatással.

A különböző szervizekben hatalmas kihívást jelent a szerszámok és eszközök állandó naprakész felügyelete. Gyakran elkallódnak a drága szerszámok is, ráadásul sok mérőeszköz és szerszám kalibrálásra vagy hitelesítésre is szorul.

2018-ban teljesen új esküvői meghívó divatirányzatok várhatóak, azonban az év elején már látszik néhány olyan trend, ami ezt az időszakot jellemezni fogja. Január az az időszak, amikor mindenki elkezdi tervezgetni az esküvőket és a rengeteg döntés között az esküvői meghívó kiválasztása is szerepel.

A 21. század egyértelműen a globalizációról szól: egyre több áruval kereskedünk és évről évre nő a kereskedelmi forgalom világszerte. Hatalmas lehetőségek rejlenek a globalizált gazdaságban és a 2018-as év egyik leggyorsabban fejlődő iparága a szállítmányozás, fuvarozás és házhoz szállítás szolgáltatáslehet.

Sokat lehet értekezni a kiválasztási és HR folyamatok során, hogy milyen módszerekkel találhatóak meg az igazán jó kollégák. Mivan azonban akkor, hogy a kollégák nem tudnak megfelelően csapatban dolgozni? Hiába vesz fel egy vállalat magas fizetéssel, jól képzett és tehetséges kollégákat, ha az új munkatársak nem illenek egy közösségbe.

A férfi állóképesség egy olyan téma, amivel sokan nem szeretnek foglalkozni, miközben egy meghatározott kor felett komoly problémák léphetnek elő. A Férfi állóképesség visszaszerzése című könyv szerzője arra vállalkozott, hogy nem csak szembenéz a problémákkal, hanem másoknak is megmutatja a kiutat. A téma többé nem számít tabunak, hiszen utat...

Amikor elérkezik az a pillanat, hogy meg kell válni a lakástól vagy háztól, sokakban felmerül a kérdés, hogyan is lehet gyorsan és hatékonyan érdeklődőket szerezni. A legegyszerűbb megoldás manapság az online hirdetésfeladás, amelyre számtalan oldal ad lehetőséget. Fontos azonban azt is látni, hogy a számtalan hirdetés között a miénk biztosan el...

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el